Newroz'da formasına el konulan Berfin Amedspor tribünlerinde

 

Fotoğraf: Sosyal Medya

 

Asopress - Berfin, Amedspor formasına el konulduğu için newroz kutlamalarına katılamamış ve geçirdiği sinir krizi sonrası hastaneye kaldırılmıştı. 

Yaşanan olay DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun tepki göstermesi ile yaşananlar kamuoyuna yansımıştı. Olayın gündem olması sonrası Amedspor Yönetim Kurulu Başkanı Berfin'e ulaşmış ve telefon görüşmesi ile onu maça davet ettiğini kamuoyuna duyurmuştu. Berfin bugün Amedspor'un şeref tribünlerinde yerini aldı. 

Amedspor başkanı Aziz Elaldı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Amedspor forması giydiği için Kocaeli'ndeki Newroz'a alınmayan Berfin ve ailesi misafirimdi. Büyük ailene hoş geldin güzel kızım” dedi.

 



Amedspor  sosyal medya hesabından duyurusunu yapıldı:  “Kocaeli Newroz'unda üstünde Amedspor forması olduğu için kutlamalara alınmayan ve baygınlık geçiren minik taraftarımız Berfin, ailesiyle birlikte başkanımız Aziz Elaldı'nın misafiri oldİki gündür şehrimizde olan Berfin ve ailesi, bugün stadyumda bizlerle birlikte olacak.

 



Haber Merkezi