Aziz Elaldı: Biz Amedspor’uz, milyonların umuduyuz!

Fotoğraf: Asopress

 

Asopress - Amedspor kulüp başkanı Aziz Elaldı, Isparta 32 Spor karşılaşması öncesinde Amedspor aleyhine alınan taraftar yasağı kararına tepki göstererek “Amedspor'un bütün engellemelere rağmen kenetlendiğini ve asla yalnız olmadığını duyurmak istiyoruz,” dedi.

Elaldı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Biz Amedspor’uz, milyonların umuduyuz!

Geçmiş dönemlerimizde sözde deplasmanda ve evimizde oynadığımız karşılaşmaları göz önünde bulundurarak, taraftarlarımıza deplasman yasağı getirilmesini ve hatta şehre girişlerinin engelleneceğini açıklayan zihniyetlere karşı Amedspor'un bütün engellemelere rağmen kenetlendiğini ve asla yalnız olmadığını duyurmak istiyoruz.

Sevdalarına yasak konulmadıkça, geldikleri her deplasman tribününü ev sahibi tribünlerine çeviren büyük Amedspor taraftarını selamlıyor ve bütün engellemelere karşı tek vücut olma çağrımızı yeniliyoruz.

 

NE OLMUŞTU

Amedspor’un 6 Mart çarşamba günü Isparta 32 Spor ile oynayacağı deplasman maçına günler kala taraftar yasağı gelmişti. Yasak kararı Isparta İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınmış, karar ile ilgili yapılan açıklamada, “Isparta İl Spor Güvenlik Kurulunun 29.02.2024 tarih ve 2022/03 karar numarası ile alınan karar doğrultusunda 06.03.2024 Çarşamba saat 14:00 da Isparta Atatürk stadında oynanması planlanan 2. Lig kırmızı grup karşılaşması olan Isparta 32 Spor – Amed Sportif Faaliyetler müsabakasına, Amed Sportif Faaliyetler takımının geçmiş dönemlerde deplasmanda ve evinde oynadığı müsabakalar göz önüne alınarak yapılan değerlendirme sonucunda Amed Sportif Faaliyetler takım taraftarlarının Isparta Atatürk stadyumuna alınmamasına ayrıca müsabaka için Diyarbakır’dan ve çevre illerden ilimize gelecek olan taraftarların giriş noktalarında ilimize girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir,” denilmişti.