Bilgisayar ve kahve makinesi ile süpermarketin tabelasında yaşayan bir kadın bulundu

Fotoğraf: Dave Clark

 

Asopress - Şirketin hizmet sağlayıcıları Michigan'daki Family Fare süpermarketinin çatısındaki tabelayı açtığında, bir yıldan uzun süredir burada yaşayan evsiz bir kişiyle karşılaştı. Binanın tepesinde yer alan üçgen şeklindeki tabela inşa edilen barınak oldukça sadeydi: 1,5 metre genişliğinde ve 2,4 metre yüksekliğinde bir alan ve sadece çatıdan erişilebilen bir kapı.

Keşif, 23 Nisan'da servis sağlayıcıların basit bir gözlemiyle başladı. Çatıda bir uzatma kablosu gördüklerinde meraklanıp sebebini araştırdıklarında tabelayı eve dönüştüren 34 yaşındaki kadını fark ettiler.

Associated Press tarafından aktarılan haberde, Midland polis memuru Brennon Warren,  " Bir tabelada yaşayan biri… bu başınızı kaşımanıza neden olan bir hikaye." Polis, tabeladaki eşyaların envanterini çıkardı: "kıyafetler, bir kahve makinesi, bir yazıcı ve bir bilgisayar. Bir de zemin döşemesi". Uzatma kablosu çatıdaki bir prizden elektrik almasını sağlıyordu.

Tabelayı eve dönüştüren otuz dört yaşındaki kadın polise bir işi olduğunu söyledi.

Ancak bu gizem hâlâ çözülmeyi bekliyor: Çatıya tırmanma ve ardından dükkâna girme yöntemi. Tabelaya çıkmak için merdiven bulunamadı. "Dürüst olmak gerekirse oraya nasıl çıktığını bilmiyorum" diyen Brennon Warren, kadının başka bir yerden, bitişikteki diğer dükkanlardan tırmanmış olabileceğini öne sürdü. Bu soru muhtemelen cevapsız kalacak.

Fark edildikten hemen sonra kadın hızla binayı terk etti. Kadına karşı herhangi bir suçlamada bulunulmadı. Polis memuru, "Özür diledi ve yoluna devam etti, ondan sonra ona ne olduğunu bilmiyorum," dedi.

Family Fare'in bağlı olduğu SpartanNash’ın sözcüsü, mağaza çalışanlarının "tabelalarını ev olarak kullanan kadına karşı son derece şefkatli" davrandıklarını söyledi.

 

Asopress Dış Haberler