Taraftarları tribünlerde kavgayı ayırmaya çalışırken takımları 4 gol attı

Batman Petrolspor evinde 6-1'lik skorla şampiyonluğa yaklaştı


Asopress- Batman Petrolspor evinde konuk ettiği Eysenil Belediyespor'u 6-1 skorla mağlup etti. 

TFF 3. lig 2. grupta mücadel eden ve son haftalarda aldığı kötü skorlar ile taraftarları kızdıran Batman Petrolspor evinde Eysenil Belediyespor'u bu hafta konuk etti. Liderliğini sürdüren Batman Petrolspor, ligin bitmesine 4 hafta kala seyircisi önünde Giresun ekibi olan Eynesil Belediyespor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan Batman Petrolspor, ilk devrede rakibini gol yağmuruna tuttu. 18’inci dakikada Nurettin Çağlar'ın golü ile öne geçti. Golün ardından Yarasalar Taraftar grubunun bulunduğu tribünlerde bir taraftarın küfür etmesi sonucu kavga çıktı. Tribün liderleri kavgayı ayırmaya çalışırken peş peşe goller başladı. İlk yarı sonuna kadar kavgayı ayırmaya çalışırken peş peşe goller geldi. Bir yandan kavga eden tribünlerde bir yandan da gol sevinci dikkat çekti. Batman Petrolspor ilk yarıda hat-trick yapan Nurettin Çağlar ve Behram Tunç’un (2) golleriyle 5-0 önde kapattı.


İkinci yarıya da hız başlayan lider Batman Petrolspor 51’de bu kez Mustafa Seyhan ile skoru 6-0’a taşıdı. Eynesil Belediyespor'un tek golünü ise 71'inci dakika da Mirzacan Yıldırım kaydettii. 

Eynesil Belediyespor’u farklı şekilde mağlup eden Batman Petrolspor üç puanı hanesine yazdırdı. Petrolspor, puanını 53’e yükseltti. Ligin bitimine üç hafta kala lider olan Batman Petrolspor ikinci sırada bulunan Elazığspor ile arasında 4 puan fark bulunuyor. Önümüzdeki hafta Amasyaspor’un konuğu olacak Petrol, oynayacağı üç maçtan iki galibiyet alırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Haber Merkezi