3 Cisim Problemi'nin 2'inci sezonu çekilecek mi?

Fotoğraf: 

 

Asopress - Game of Thrones 'un yaratıcılarının yeni Netflix bilimkurgu dizisi, olumlu eleştiriler almasına rağmen büyük bir 2. sezon sorunu yaşıyor.

 

David Benioff ve D. B. Weiss, Game of Thrones 'unun ilk yedi sezonuyla başarının zirvesini yaşadı. Dizinin 8. sezonu, eleştirmenlerden olumsuz tepkiler aldı. Game of Thrones'un son sezonu öncekiler kadar başarılı olmasa da Benioff ve Weiss, ilk sezondan itibaren George R. R. Martin'in kitaplarını küçük ekrana mükemmel bir şekilde aktarma yetenekleriyle iyi bir üne kavuştular.

David Benioff ve D. B. Weiss, bir kitap serisinden uyarlanan Netflix yeni bilim kurgu dizisi 3 Cisim Problemi için güçlerini bir daha birleştirdi. Bununla birlikte, yeni Netflix bilimkurgu dizisi hala bir şekilde üstesinden gelmesi gereken bir 2. sezon sorunuyla karşı karşıya.

3 Cisim Problem 'i de yayıncı kuruluşun son yıllarda en çok ilgi gören ve merakla beklenen bilim kurgu dizileri arasında yer aldı. Yayınlanmasından bir hafta sonra, dizi 1899'dan daha iyi bir performans sergiledi.

Yayınlanmasından dört gün sonra ( What's On Netflix aracılığıyla) 3 Cisim Problemi, 81,70 milyon saatlik izlenme süresi ve yaklaşık 11 milyon görüntülemeyle en çok izlenen ikinci İngilizce dizi oldu. Buna karşılık ikinci sezon çekimleri iptal edilen 1899, ilk haftasında 11 milyonun biraz altında izlendi ve yine diğer bir 2. sezon çekimleri iptal edilen Resident Evil de dört günlük izlenme oranında 3 Cisim Problemi'nin biraz altında kalmıştı.

3 Cisim Problemi, açılış sezonlarının ardından iptal edilen diğer iki büyük bütçeli Netflix bilimkurgu dizisinin biraz önünde olduğu için, geleceği konusunda şüpheler arttı.

 

3 CİSİM SORUNUNUN BÜTÇESİ 1899'UN NEREDEYSE İKİ KATI

3 Cisim Problem'in 1899'dan daha iyi performans göstermiş olsa da bütçesi Netflix için nihayetinde ne kadar kârlı olacağına dair bazı endişelere yol açıyor. Raporlara göre (DWDL.de aracılığıyla), 1899'un bütçesi yaklaşık 63 milyon dolar idi.  Oldukça yüksek bir bütçeye sahip olmasına rağmen 1899, açılış sezonunun ardından yayıncı tarafından sonlandırıldı.

3 Cisim Problem Netflix'e 160 milyon dolara mal oldu ve her bölümün bütçesi 20 milyon dolar.

3 Cisim Problem, prömiyerinden dört gün sonra izlenme oranlarında 1899'un sadece biraz önünde yer alması ve bütçesinin sözkonusu diziden iki kat fazla olması, Netflix’in dizi için ayırdığı yüksek bütçeyi haklı çıkarıp çıkaramayacağı merak konusu.

Liu Cixin'in aynı adlı romanından uyarlanan 3 Cisim Problemi, bilinmeyen bir gücün dünyanın dört bir yanındaki bilim insanlarını öldürmeye başlamasının ardından bir grup bilim insanıyla güçlerini birleştiren bir dedektife odaklanıyor.

 

Asopress - screenrant