Deng romanı 12 Temmuz'da raflardaki yerini alacak

Fotoğraf: Sosyal medya 

Asopress - Kitap, iç içe geçen hikâyeleriyle dikkat çekiyor. Şener, zaman ve mekân kavramları üzerine yoğunlaşarak, hızla akıp giden hayatın içindeki aidiyet duygusunu sorguluyor. Roman, 12 Temmuz'da tüm kitapçılarda satışa sunulacak.

Yılmaz Şener'in tek bir günde geçen hikayesi geçmişe dönüşlerle zenginleştirdiği romanında zamana ve mekâna duyulan aidiyeti sorguluyor. İletişim Yayınlarının tanıtım bülteninde kitap hakkında "Her şeyin hızla akıp gitmesiyle, adım adım ilerlemesi arasındaki mesafenin sandığımızın aksine o kadar da çok olmadığını gösteriyor" ifadeleri kullanıldı.

Şener kitabı sosyal medya hesabından "Deng baskıdan çıktı. Basılı haline bugün kavuştum. Güzel bir heyecan.  12 temmuzda kitapçılarda olacak. Şöyle başlar Deng: Belki de her şey yaşandı bitti. Yaşadığımızı sandığımız hayat, geçip gitmiş olanın yankısı" diye kitabını duyurdu.


Yılmaz Şener kimdir?

1982 Sancak doğumlu. Bir süre Sabitfikir, Kitapçı, Tefrika, Kitapsever dergilerinde yazdı. 2017’de Bilinmeyen, 2019’da Kör Adım, 2021’de Elia, 2024’te de Deng adlı romanları yayımlandı. Kör Adım, Vedat Türkali Roman Ödülü’nde finale kaldı. Elia adlı romanının ise film çalışmaları devam ediyor. 2020 yılında Hypatia, Sigmund Freud, Montaigne ve Fernando Pessoa’nın biyografilerini kaleme alan ve halen yayın dünyasında çalışan Şener, İstanbul’da yaşıyor.


Haber Merkezi