Asopress Yayın Yönetmeni Metin Yoksu'ya ödül

Fotoğraf: Asopress

Asopress - Batman Basın Konseyinin geleneksel olarak düzenlediği üçüncü  'Yılın başarılı Gazetecileri' ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Batman Basın Konseyinin geleneksel olarak düzenlediği üçüncü  'Yılın başarılı Gazetecileri' ödülleri için Hotel Bozooğulları’nda tören düzenlendi. Düzenlenen törene Batman Basın Konseyi üyeleri, kentte çalışan ulusal basın temsilcileri, Batman Barosu Başkanı Erkan Şenses, Batman sanayi ve Ticaret Odası başkanı Abdulkadir Demir, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, MÜSİAD Şube Başkanı İrfan Özdemir, LAVİ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabit Ceylan, İş İnsanı Mehmet Emin Çelik katıldı.

İftar yemeğinin ardından düzenlenen törende konuşan Batman Basın Konseyi Başkanı Nedim Arslan, gazetecilik mesleğinin sorunlarına değindi. Başkan Arslan, "Basın Konseyi derneği olarak üyelerimiz arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla elimizden geldiğince etkinliler ve aktiviteler  yapmayı hedefliyoruz. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz bu yarışma da bunlardan biridir. Yarışmayı yapmamızdaki amacımız özellikle meslektaşlarımız arasında kalite ve rekabeti arttırma ayrıca meslek dayanışmasını sağlamaktır" dedi.

Konuşmanın ardından ödüller taktim edildi. Genel Yayın Yönetmenimiz Metin Yoksu'nun yaptığı "ÖSYM KHK'li Öğretmeni 9999 Yılına Kadar Engelledi" haberinin ödülünü Batman Baro Başkanı Erkan Şenses'ten aldı. 


Asopress Genel Yayın Yönetmeni Metin Yoksu ödülünü Batman Barosu Başkanı Erkan Şenses'ten aldı.



Ardından ödül alan gazetecilere ödülleri verildi. Haber dalında Anadolu Ajansından İbrahim Toprak, Haber Fotoğrafı dalında Sonsöz Gazetesinden Alican Atak, Görüntülü haber dalında TRT'den Mehmet Şirin Yılmaz, Mizanpaj dalında Batman Gazetesinden Mehmet Uslu ödülünü aldı.